LOADING

Type to search

! Geen categorie

Seks in het schema hoe vaak mensen daadwerkelijk seks hebben

Share

Geslachtsfrequentie – Slechts één parameter van intiem leven. Kwaliteit, duur, tevredenheid is ook belangrijk. Maar nog steeds de gemakkelijkste manier om precies het aantal activiteiten te meten.

De meest voorkomende reactie

In een studie met 26.000 Amerikanen was het gemiddelde aantal 54 keer per jaar, wanneer Kamagra 100 mg is, ongeveer eenmaal per week. Het bleek dat het 9 keer minder is dan in een soortgelijke studie 1990. Deelname van ons een enkele, gevonden, getrouwde en gezamenlijk. Huwelijksparen 51 keer per jaar gebeld.

Gelukkigste antwoord

Of een paar seks één keer per week? Sommigen geloven dat veel afhankelijk is van de frequentie, maar de beoordeling van 30.000 Amerikanen over de relatie van deze concepten toonde een compleet andere. Ja, mensen zijn tevreden met zo’n systeem, maar degenen die seks hebben van 2, 3 en ouder dan een week – niet gelukkiger. En dan zijn er mensen wiens intiem leven minder intens is?

Het moeilijkste antwoord

Paren met zeldzame seks zijn minder gelukkig. Maar het is belangrijk om te bedenken dat “zeldzaamheid” een graad heeft. 16% van 6029 deelnemers aan een ander onderzoek zei dat hij voor een langere maand geen seks had! En nog eens 15% – langer dan zes maanden. Trouwens een huwelijk zonder DS -specialisten. Seks roept relaties op met minder dan 10 seksuele handelingen.

Als het bleek dat er weinig seks in je leven is, maak je geen zorgen. Het belangrijkste is dat hij van seks hield – het is veel beter dan het https://prostaatmassage.com/prostaatmassage-voordelen-en-nadelen/ elke dag doen, maar zonder interesse

. Het is ook de moeite waard om de omstandigheden te overwegen: blussen, kleine kinderen, verminderd libido – slechts enkele van de redenen waarom u minder vaak kunt liefhebben dan normaal.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Next Up